tisdag 14 maj 2013

Mamman & ungen?

Trött på ett inkompetent landsting?
Vi har fått en tid för Melwin och ny scintigrafi undersökning. Detta har vi ju gjort förr och man ska emla båda armvecken innan, men dom två sista gångerna har personalen velat ha dom på andra ställen och eftersom Melwin är svårstucken och blodkärlen bara brister så har man stuckit i armveck, händer och fötter, tillslut kallar dom på narkosläkare som sätter nålen direkt... Den åttonde gången han blir stucken och väntan emellan bedövningsplåster.
Det här tänker jag inte tolerera denna gången så jag ringde till barn & ungdom, fick ett nummer till Kerstin på avdelningen  och hamnar hos fel Kerstin (avdelningschefen!) Hon lämnar över telefonen till en annan Britt då den Kerstin jag sökte inte var där... Och så säger hon till Britt med mig kvar i telefonen :"De är nån mamma här till en unge som ska in å göra nått hos oss!"
Kan inte en AVDELNINGSCHEF uttrycka sig bättre? Pinsamt tycker jag och får väl skämmas åt henne då hon inte verkar ha vett att göra det själv!
Men Britt sa i alla fall att dom ska sätta emla på avdelningen så att vi slipper bedöva ungen i onödan, sen får vi väl se om det finns narkosläkare på plats men jag tänker absolut inte tillåta att dom använder Melwin som nåldyna denna gången!!! 

1 kommentar:

Mallan sa...

Men guuuuud! Vilket språk! Hon missade nog att sätta telefonen på "mute"!